Ytste Skotet, Stordal

Ytste Skotet ligg på vestsida av Storfjorden i Stordal kommune, på ei fjellhylle 225 meter over fjorden. Sjølv om garden er både veg- og straumlaus, er den likevel open for publikum heile sommarhalvåret. Det er matlaging på vedomn og grue, arbeid på åkeren, vedkløyving, stell av dyr og pleie av kulturlandskap. Du kjem deg til Ytste Skotet anten med båt over fjorden eller til fots over fjellet frå Ramstaddalen.

Frå begynnelsen av mai til slutten av september er det open kvar dag på Yste Skotet. Man kan komme over fjorden med eigen båt eller gå over fjellet frå Ramstaddalen. Sommaren 2017 arrangerer vi museumssøndagar med båtskyss frå Dyrkorn 21 maj, 11 juni, 25 juni, 13 aug og 17 sep. Avgang klokken 11 frå Dyrkorn og tur tillbake klokken 15. Større grupper kan booke båtskyss, for mer informasjon om priser og booking kontakt Erlend Lindseth 47759979.

MEIR OM YTSTE SKOTET, STORDAL