SUNNMØRE MUSEUM, ÅLESUND

Utleige

Gjer stas på gjestene dine. Vikingkamp og bogeskyting? Lefsekurs eller kulturløype? Vi skreddarsyr aktivitetar tilpassa dine gjester og dine ønskje. Nyt ein lunsj eller middag i Båthallen, feire barnedåp eller 50-årsdagen i Ytterlandsstova. Markeringar av ulikt slag for bedrifta sine tilsette eller kundar? Då er museumskafeen ein ypparleg stad å vere!

I vår- og sommarmånadane tek du med deg gjestane dine på ein lunsj- eller kveldstur med vikingskipet Borgundknarren, og får samtidig oppleve vakre Ålesund frå sjøsida. Gjere noko saman før julestria tek til? Kva med å tilby dei tilsette eit lefsekurs på museet? Ein "matnyttig" aktivitet på alle måtar. Dette og mykje anna kan du og dine gjester oppleve på Sunnmøre Museum. Kontakt oss - så finn vi på noko spennande saman!

MUSEUMSKAFEEN

Kafébygget vart opna i 1996 og har plass for inntil 100 personar. I tillegg til sjølve kafeen har ei ... les meir

YTTERLANDSTOVA

Ytterlandstova er eit romsleg hus frå Valderøya med stor eldstad, opphaldsrom, kjøkken og storstove. ... les meir