AALESUNDS MUSEUM, ÅLESUND

Undervisning

Barnehager og skoleklasser er velkommen til Aalesunds Museum hele året. Vi legger til rette for en spennende og lærerik omvisning og opplevelse, gjerne med fokus på tema gruppene jobber med på skolen. Det er også muligheter for en byvandring i tilknytning til omvisning på museet.

Ta kontakt med Aalesunds Museum på telefon 70 16 48 42 eller e-post ingvil@sunnmore.museum.no for bestilling.

BYEN ÅLESUND BLIR TIL

Historia om byen Ålesund starta for 200 år sidan, då her budde eit par hundre menneske. Midt på 1800 ... les meir

BRUDEEGGET – EI HISTORIE OM VÅGEMOT

Då Ole Brude fekk ideen om ein overbygd livbåt hadde verda sett fleire dødsulykker til havs. Ideen v ... les meir