Omvisning på Fiskerimuseet

15/8, kl 13:00-13:45
FISKERIMUSEET
På Fiskerimuseet fortelles historien om fiskeindustrien på Sunnmøre. Fra 2. juli til og med 22. august kan du følge en av våre flinke guider gjennom utstillingene om tran- og klippfiskproduksjon, og gå om bord i bankskøyta Storeggen av Aalesund. Omvisninga er inkludert i inngangsbilletten, møt opp i resepsjonen i Molovegen 10.

The Fisheries Museum portrays the historical development of the Fishing Industry in Sunnmøre. From July 2nd to August 22nd you may attend one of our skilled guides through our exhibitions on cod-liver oil and clipfish production, and also go on board our replica of a 1890s – Fishing Smack; Storeggen av Aalesund.
The Tour is included in the entrance fee, meet up at the Reception in Molovegen 10.