Omvisning på Fiskerimuseet

På Fiskerimuseet fortelles historien om fiskeindustrien på Sunnmøre. Hver tirsdag og torsdag fram til 22.august kan du følge en av våre flinke guider gjennom utstillingene om tran- og klippfiskproduksjon, og gå om bord i bankskøyta Storeggen av Aalesund. Omvisninga er inkludert i inngangsbilletten, møt opp i resepsjonen i Molovegen 10.

The Fisheries Museum portrays the historical development of the Fishing Industry in Sunnmøre. Every Tuesday and Friday till  August 22nd you may attend one of our skilled guides through our exhibitions on cod-liver oil and clipfish production, and also go on board our replica of a 1890s – Fishing Smack; Storeggen av Aalesund.
The Tour is included in the entrance fee, meet up at the Reception in Molovegen 10.

Åpningstidene i sommer.

Man - Fre 09:00 - 16:00

Lør - Søn 12:00 - 16:00

Opening hours in the summer